середу, 19 травня 2021 р.

Що почитати: бестселери від американських письменниць

Любі читачі, продовжуємо знайомити вас з книжками, які подарував нашій бібліотеці Український інститут книги.

Наразі порадуємо вас добіркою бестселерів американських письменниць. Зворушливі історії, глибокі почуття, динамічні сюжети, сміливі героїні – все це ви відшукаєте в запропонованій літературі на поличках нашої бібліотеки.



«Сім щасливих днів», Розі Волш

Волш, Р. Сім щасливих днів / Розі Волш – К. : Віват, 2020. – 320 с.

Сара тільки-но розлучилася, і доля одразу звела її з Едді. Спонтанне знайомство переросло у щире та сильне почуття, яке стало взаємним. Здається, таке трапляється лише у мелодрамах. Дивовижний тиждень разом, обіцянки та плани на спільне майбутнє. Хепіенд? 

Прощання перед відпусткою і, як гадала Сара, коротка розлука. Едді обіцяв потелефонувати з аеропорту. День, другий, тиждень — дзвінка немає. Кинув, захворів, загинув — Сара перебрала всі можливі варіанти. Друзі радили забути. Але кохання неможливо видалити із серця, як номер з телефона. 

Жінка береться шукати правду. Але є речі, про які ліпше не знати. Особливо про тих, кого ми любимо…




«Мережа Аліси», Кейт Квінн

Квінн, К. Мережа Аліси / Кейт Квінн – Х. : Віват, 2019. – 496 с.

У цьому романі йдеться про сміливість і незламність жінок, їхню жертовність заради країни та вірних друзів, а ще про подвійні стандарти, з якими вони стикались у Першій та Другій світових війнах. Двох зламаних, але водночас відважних жінок пов’язує жорстока боротьба за життя та один спільний ворог. 

Жахіття війни не знищили їх, а натомість зробили сильнішими. Тепер героїні ладні на все, щоб помститися ворогу й повернути собі надію на майбутнє. 

Ця книжка — мандрівка у складні й небезпечні часи, коли сильні жінки намагалися налагодити своє життя в повоєнні роки й, перебираючи своє минуле, дошукатися в ньому істини.




«Я кохатиму тебе завжди», Сара Джіо

Джіо, С. Я кохатиму тебе завжди» / Сара Джіо – Х. : Віват, 2020. – 288 с.

У цій теплій і водночас щемкій історії майстерно сплітаються події минулого й сьогодення. Головна героїня Кейлі Крейн не може повірити у власне щастя: вона успішна журналістка й наречена ідеального хлопця. 

Проте одна зустріч із безпритульним чоловіком — Кейдом Макаллістером, коханням цілого її життя, — несподівано змінює все. 

Він не впізнає Кейлі, але вона вирішує дізнатися, що сталося з ним, колишнім керівником фірми звукозапису, і допомогти йому владнати своє життя.




«Добре в ліжку» Дженіфер Вайнер

Вайнер, Дж. Добре в ліжку / Дженіфер Вайнер – Х. : Віват, 2019. – 496 с.

Кенні — щаслива й успішна жінка, яка має прекрасну роботу, друзів і відданого пса. Незважаючи на пишні форми тіла, вона має вигляд впевненої в собі леді. 

Але одного разу Кенні бачить у журналі статтю про любов до великої жінки, написану її колишнім бойфрендом Брюсом, і життя її несподівано змінюється. 

Вона розчаровується в коханцеві, вирішує схуднути, шукає творчої реалізації й нарешті розуміє, що всі її страхи були марні.



Ці та багато інших книг ви можете знайти на полицях нашої бібліотеки.


Також пропонуємо скористатись
електронними каталогами 🗒️ЦБС Шевченківського району м. Києва http://shevcbs.kiev.ua/elektronnyj-katalog-2/
та 🗒️ПБ ім. Лесі Українки http://ecatalog.kiev.ua/F?RN=583424639



Добірку підготувала: 
завідуюча абонементним відділом 
бібліотеки ім. М. Костомарова Наталія Михайлівна Масалова



Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...