середу, 10 травня 2017 р.

Леонора. Девушка без прошлого

Верна, Х. Леонора. Девушка без прошлого: роман / Хармони Верна; пер. с англ. И. Лолока. – Харьков: Книжный Клуб «Клуб Семейного Досуга»; Белгород: ООО «Книжный Клуб «Клуб Семейного Досуга»», 2017. – 480 с.
Приголомшливий дебютний роман австрійської письменниці Хармони Верна «Леонора. Девушка без прошлого» – зворушлива історія про любов та мужність, яку порівнюють по розмаху з «Тими, що співають у терні» Колін Маккалоу.

Початок ХХ століття. Австралія. Леонору і Джеймса, друзів з сирітського притулку, розлучать. Через багато років доросла Леонора повернеться. Тепер вона - спадкоємиця мільйонерів і нещаслива дружина власника копальні, самозакоханого і жорстокого Алекса. Серед працівників своєї ферми вона зустріне змужнілого Джеймса. Але чим сильніше тягнуться один до одного їх серця, тим ширше між ними прірва ... Між багатством і бідністю, любов'ю і ненавистю, вірністю і зрадою, крізь війну, бунти і ревнощі - Леонору і Джеймса чекає довгий шлях до щастя бути поруч .

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...