четвер, 14 квітня 2016 р.

Львів. Кава. Любов

Львів.Кава.Любов : збірка / укл. і передм. Н. Нікалео. - Харків : Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2016. - 272 с.

Чим можна порятуватися від сірих буднів, поганого настрою чи розпачливих думок? Звичайно чимось теплим, затишним та добрим. А саме  такою і є збірка «Львів. Кава. Любов».

Напевно, прочитавши назву книги, у вас виникне побоювання, що вона буде надто «солодкою». Хай це вас не лякає, адже песимізму в ній більше, ніж ви очікуєте. Але це не мінус, таким лише є  наше багатогранне життя, яке майстерно змалювали автори.

Книга розкаже 10 історій, абсолютно різних і в той же час взаємопов'язаних. Читаючи її, ви відчуєте терпкий аромат кави з кожної кав'ярні, описаної в збірці, почуєте шум вулиць і  навіть торкнетесь ногами бруківки.

Автори збірки - львів'янки - такі різні, і водночас схожі. Їхні історії такі яскраві, захоплюючі, інтригуючі, чимось подібні до новел.

Книга приємно вразить романтизмом, вишуканістю, справжнім теплом та ніжністю закоханого єдиного «Серця зі Львова». Вона подарує насолоду вдумливого легкого читання. Особливо з філіжанкою улюбленої кави, довершений рецепт якої знають «тілько ві Львові».

Ви неодмінно знайдете свою улюблену історію, а може, навіть і не одну....

«Львів, Львів, Львів... Це місто ніколи не відпустить тебе, якщо ти хоч раз там побував. Це місце-казка, це місто-чари, це любов, і кава, і шоколад, і незмінні підбори, підбори, підбори... Навіть у мороз і на кризі. Це незмінне звертання по-львівськи «прошу пана», і «то є перша кляса», коли щось до вподоби. Той, хто не бував у цьому старому місті, ніколи не збагне душу України.»


За матеріалами : www.livelib.ru/book, www.bookclub.ua

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...