середу, 4 травня 2016 р.

Невидима діва

Толстая, Т. Невидимая дева / Татьяна Толстая. - Москва : АСТ : Редакция Елены Шубиной, 2015. - 471 c.

Чудова проза талановитого автора! Стільки асоціацій, стільки сюжетних вузлів! Твори Тетяни Толстой подарують вам декілька годин справжньої насолоди читанням.

«Невидима діва» - це збірка кращих оповідань письменниці. До неї увійшли вже вподобані читачами твори, а також раніше неопубліковані новинки. 

За довгу й плідну видавничу кар'єру, яка триває і по сьогодні, Толстая подарувала світу безліч життєвих повістей і оповідань.

Тетяна Толстая - одна з небагатьох письменниць, чию інтонацію чітко чуєш весь час, поки читаєш її тексти: будь це повість, оповідання, есе або пост на Фейсбуці. У соціальних мережах вона пише багато та регулярно, а от нові книги у неї з'являються нечасто. 

Як каже сама авторка, в цих текстах їй хотілося б згадати про особливо дорогих людей. Про найближчих хочеться згадувати постійно, причому кожного разу спогади дарують різні почуття. Так само по-різному згадує про них і Тетяна. 

Письменниця пропонує читачам самостійно розсудити, якими були герої творів за життя. Складними? Добрими? Добрими або похмурими?

Поринувши у збірку, вам безсумнівно відразу буде зрозуміло, що всі вони були улюбленцями автора.

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...