понеділок, 28 січня 2019 р.

"Коштовні" книги

Є день, коли кожна людина, причетна до практичного втілення ювелірного мистецтва в наше життя, може розслабитися і сміливо заявити - сьогодні моє свято! Цей день - 31 січня. 

Їхня праця не терпить поспіху. Це вельми витончений процес, який вимагає від умільця грандіозного терпіння й акуратності. Результати їх діяльності ми можемо спостерігати кожен день. І кожен день їх вироби радують нас своєю неповторною красою та вишуканістю.

З нагоди Всесвітнього дня ювеліра Насолода книгою пропонує Вам добірку "коштовних" книг. Все, що Вам хотілось дізнатись про цінні метали та рідкісне каміння, мистецтво створення прикрас та тенденції моди. Дізнайтеся про ювелірне мистецтво від А до Я. Адже книга - це прекрасний співрозмовник, який відповість на всі Ваші запитання.


Ювелірне мистецтво України XX-XXI століть


У книзі представлено матеріали інтерв’ю автора з працівниками ювелірних підприємств, провідними митцями України, викладачами навчальних закладів, а також приватні фотоархіви, люб’язно надані художниками для публікації у дослідженні.

Аудиторія видання – мистецтвознавці, культурологи, художники, історики, колекціонери та всі поціновувачі мистецтва.


Ювелирные украшения. Справочник коллекционера



Ця книга знайомить читача з найбільш знаменитими брендами ювелірних прикрас. Автор талановито та просто розповідає читачеві про ювелірні прикраси, їх стиль та особливості. 

В книзі представлено понад 1500 колекційних прикрас в чудових кольорових фотографіях, доповнених точним описом. Цікавий стиль викладу змушує час від часу знімати цю книгу з полиці та із задоволенням перегортати.



The Art of Bvlgari




Ювелірні шедеври з усіх куточків світу за півстоліття, коштовності Елізабет Тейлор і коронованих осіб - в новій книзі Мартіна Чепмена і Аманди Тріоссі, що вийшла у видавництві Pestel.



Eloge de la Main: Van Cleef & Arpels




Про тонкощі і давні традиції ювелірної майстерності можна прочитати в книзі Альберто Колоньї, яка написана як оммаж засновникам модного будинку Van Cleef & Aprels. До речі, якщо хтось раптом не в курсі, це - сімейна пара.



The Jewels of the Romanovs




Екскурс у історію та насолода прекрасним - в одному флаконі. Рідкісні, унікальні та переважно безвісти зниклі коштовності дому Романових зібрані в книзі італійця Стефано Папі. Видання приурочене до 400-річчя царської династії.



Haute Joaillerie: bijoux exeptionelles du XIXième siècle




Книга Жюльєт Вайр - де Ларошфуко легка для читання. Вона знайомить з розкішними коштовностями 19 століття. В ній зібрані знакові, історичні та просто вражаючі розкішшю ювелірні вироби. Якщо хочете отримати трішки натхнення - полистайте її, і Ваш настрій покращиться!



20th Century. Jewels & Icons of Style


Десерт - книга Стефано Папі про неймовірні та яскраві прикраси 20 століття. Автор знайомить зі сміливими дизайнерськими ідеями, які були втілені в ювелірні прикраси й прийняті з радістю у всьому світі.

У цій книзі представлено одинадцять гламурних жінок, кожна з яких створила дивовижну колекцію ювелірних виробів у 20-му столітті. Представлено роботи, які носили ці жінки, детально описано дорогоцінні камені та створено портрети робіт провідних ювелірів того часу.


Якщо не вистачає часу прочитати ці книги, тоді їх варто хоча б переглянути.

Приємного читання та перегляду!







Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...