четвер, 18 жовтня 2018 р.

Улюблені книги Джуліанни Мур

Джуліанна Мур не тільки блискуча актриса, але і великий фанат літератури. Окрім масштабної домашньої бібліотеки вона може похвалитися кількома власними книгами, написаними для дітей. 

«За допомогою читання ми плекаємо свою людяність», - запевняє Мур. Пропонуємо декілька улюблених книг талановитої Джуліанни Мур. 



Ніч лагідна
Френсіс Скотт Фіцджеральд

Ніч лагідна - один з найсильніших і найглибших романів Френсіса Скотта Фіцджеральда.

Трагічна історія талановитого лікаря-психіатра Діка Дайвера і його дружини Ніколь, історія любові, страждань, прагнення зберегти шлюб, творчої та моральної деградації, яка відбувається в блискучому, звеселяючому і дозвільному світі «дуже багатих людей».




Маленькі жінки
Луїза Мей Олкотт

Найвідоміша повість американської письменниці Луїзи Мей Олкотт розповідає про чотирьох таких різних сестер сімейства Марч: Мег - найбільш «правильна» і романтична, Джо - справжній шибеник в спідниці, Бет - тишко з добрим серцем, а молодша, Емі, - легковажна, кокетлива, але по-своєму мудра.

В Америці йде громадянська війна, і сім'ї Марч доводиться нелегко: батько воює, а вся турбота про будинок лягає на плечі матері. Але дівчатка не сумують. Вони намагаються спільно справлятися з труднощами, разом проходять через радощі й прикрощі, мріють про майбутнє і опановують нелегку науку дорослішання.


Залишені
Том Перротта

14 жовтня щось трапилося в невеликому містечку Маплтон, коли сотні його жителів раптово зникли безвісти. Ніяких припущень, ніяких зачіпок.

На прикладі двох стандартних американських сімей середнього класу, читачеві пропонується оцінити ступінь загальнонаціональної розгубленості перед лицем невідомого. 

В одній із сімей зникли глава сімейства і обидві дитини, в інший не постраждав ніхто. Але, власне, різниці особливої ​​немає - страждають всі, хто залишився. І далеко не всім вдається впоратися з емоціями та знайти в собі сили рухатися далі, жити так, як треба, а не так, як велять емоції. Кожен з героїв самостійно робить свій вибір. Хоча не можна не визнати, що на вибір цей, у останній момент часом впливають випадкові чинники.


Закон про дітей
Іен Мак'юен

Відповідальність за чужі долі - нелегкий вантаж. Судді Фіоні Мей завжди здавалося, що вона приймає правильні, професійні рішення, але чергова справа виявляється настільки непростою, що ні професіоналізм, ні жорсткість і безкомпромісність не можуть їй допомогти.

Адаму Генрі необхідне переливання крові - інакше він помре. Однак така процедура суперечить його релігії. Батьки Адама, фанатично віруючі люди, змирилися з неминучою смертю сина. 

Вона винесе єдине правильне, з її точки зору, рішення, не підозрюючи, що змінить не тільки життя Адама Генрі, але і власне.





За матеріалами: nv.ua/ukr/style, www.livelib.ru/book





Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...