четвер, 29 березня 2018 р.

Сенсей Анастасії Нових

"Нужно постоянно работать над собой, ибо дорога каждая минута жизни, которую нужно использовать как дар Божий для совершенствования своей души".

Книга "Сэнсэй. Исконный Шамбалы" Анастасии Новых змінила життя багатьох людей назавжди. Вона вчить і виховує, а головне, змушує задуматися про свою душу, свої думки, змінити орієнтири матеріальні (до яких ми так звикли) на духовні.

Це дуже добра книга. Читається вона легко, як пісня, проте залишає добрий слід в душі. До неї весь час хочеться повертатися і перечитувати, перечитувати. Складні речі про життя, про душу написані так просто і зрозуміло, що немає людей яким вона б не підійшла.

"В людском мире не всё то, что кажется чёрным, есть чёрное. И не всё то, что кажется белым, есть белое. Восприятие цвета идёт от внутреннего. Чем чище душа, тем чаще человек видит истинные цвета этого мира. И чем больше он растёт духовно, тем больше осознаёт, что на самом деле представляет из себя этот мир. Стремления к познанию истины безусловно похвальны. Но помните, преумножая знания, приумножаешь и скорбь".

"Сэнсэй. Исконный Шамбалы" - дуже сильна книга. Після її прочитання відчуваєш незвичайний приплив сил, душевної бадьорості. І що найдивовижніше - вона в повному розумінні універсальна і актуальна для будь-якого віку! 

Вона з розряду тих книг, які відкриваєш на будь-якій сторінці і зачитуєш, знаходячи там щось своє сокровенне.

Книга складена по замітках з особистого щоденника колишньої десятикласниці, що відображає події літа 1991 року. Вона розкриває внутрішній світ шістнадцятирічної дівчини, яка раптово опинилася віч-на-віч зі смертю. Це підштовхнуло її до переосмислення свого життя і пошуку відповідей на вічні питання: 

"Навіщо живе людина, в чому сенс життя? Хто є я насправді? Чому більшість людей на земній кулі - віруючі? Адже, якщо вірять, значить, на щось сподіваються. Яким шляхом великі досягають свого внутрішнього безсмертя? Що приховано за розумінням суті Людини?"

"Кто творит с благими мыслями благое деяние, тому нет нужды печалиться об упущенном, ибо он приобретает гораздо большую силу для познания своей души, нежели пребывая в бездействии".

Отож, якщо ви шукаєте літературу для розвитку своєї духовності, для самопізнання, то варто почати з цієї книги. Вона написана з гумором і добротою, читається досить легко, сюжет нехитрий, але зміст та посил надзвичайно важливий і потрібний! 


Безкоштовно послухати і скачати аудіокнигу ТУТ



За матеріалами: irecommend.ru, schambala.com.ua


Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...