пʼятницю, 9 червня 2017 р.

"Ось відкрита долоня" Галини Вдовиченко

Вдовиченко, Г. Ось відкрита долоня : збірка / Галина Вдовиченко ; худож. Т. Гущина. – Харків : Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2016. – 208 с.
Довгоочікувана новинка від популярної письменниці, багаторазового лауреата престижного літературного конкурсу «Коронація слова»!

Галина Вдовиченко - знана сучасна українська письменниця і журналістка, яку критики називають "автором оптимістичної прози". Її твори для дорослих і дітей отримували перші премії та спеціальні відзнаки "Коронації слова" та входили до списків фіналістів Літературної премії "ВВС Україна".


Оповідання, з яких складається книжка, – наче маленькі епізоди, незначні щоденні події, з яких і складається людське життя… Чоловіки й жінки, чужі та найрідніші, діти, брати і сестри… Вони даватимуть поради, чи, радше, пропозиції, які варто почути у швидкоплинному повсякденні. Вони тягтимуть три роботи в Італії та уникатимуть життєвих мелодрам. Вони гратимуть в історію на львівській площі Ринок і випадково передбачатимуть майбутнє. Як сліпі, навпомацки шукатимуть щастя, дослухаючись не до порад психолога, а до маленького заблуканого папужки. Збиратимуть тіло по шматках у військовому шпиталі і намагатимуться зібрати розбиті душі, малюючи зелене дерево… Проживатимуть життя, у якому слова раптом набули нових значень.

Книга ілюстрована малюнками талановитої художниці Тетяни Гущиної.



Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...