понеділок, 21 листопада 2016 р.

Ось відкрита долоня Галини Вдовиченко


Довгоочікувана новинка від «автора оптимістичної прози» Галини Вдовиченко.

«Ось відкрита долоня» є зібранням оповідань-епізодів, з яких складається людське життя. 

Чоловіки й жінки, чужі та найрідніші, діти, брати і сестри. Вони даватимуть поради, чи, радше, пропозиції, які варто почути у швидкоплинному повсякденні. Вони тягтимуть три роботи в Італії та уникатимуть життєвих мелодрам.

Вони гратимуть в історію на львівській площі Ринок і випадково передбачатимуть майбутнє. Як сліпі, навпомацки шукатимуть щастя; збиратимуть тіло по шматках у військовому шпиталі і намагатимуться зібрати розбиті душі, малюючи зелене дерево. Проживатимуть життя, у якому слова раптом набули нових значень.

Збірка оповідань - ніби мозаїка людських долонь, у кожну з яких вплітається особиста війна. 

Трішки про автора...

Галина Вдовиченко - українська письменниця та журналістка. Нині заступник головного редактора газети «Високий Замок» (Львів). 

У своєму творчому доробку автор має більше 10 книг та антологій. Дебютувала у 2008 році - з романом «Пів’яблука»

«Замок Гербуртів» отримав першу премію у номінації «романи» на конкурсі «Коронація слова - 2009», вийшов у світ під назвою «Тамдевін» у видавництві «Нора-Друк». 

Нові книжки Галини Вдовиченко: дві для дітей – «36 і 6 котів» та «Засинай. Прокидайся» та авторська збірка оповідань «Ось відкрита долоня».


Читати книгу безкоштовно в бібліотеці



За матеріалами: vsiknygy.net, procherk.info

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...