понеділок, 10 жовтня 2016 р.

До зустрічі з тобою

Мойєс, Дж. До зустрічі з тобою : роман / Джоджо Мойєс ; пер. з англ. Н. Хаєцької. - Харків. - Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2016. - 384 с. 

Джоджо Мойєс - британська письменниця, журналістка газети «The Daily Telegraph». Її зворушливий роман «До зустрічі з тобою» потрапив до списку бестселерів New York Times!

Мойєс швидко закріпилася в списку улюблених авторів багатьох читачів. Дуже шкода, що на даний момент перекладені лише три книги, але шанувальники з нетерпінням чекають інших!

Зворушлива історія, яка змушує багато про що задуматися, може, навіть щось переосмислити. У героїв роману неможливо не закохатися: вічно клопітка мама Лу - Джозі, батько з його саркастичними жартами, над якими смієшся в голос, Натан, сестра Лу.

Джоджо Мойес
Головна героїня твору - звичайна дівчина Луїза Кларк, яка веде розмірене життя. Її  в ньому все влаштовує: робота в кафе, життя з батьками та сестрою в тісному будинку, її хлопець, до якого вона вже нічого не відчуває. І ось, після закриття кафе, в якому вона працювала, їй доводиться шукати нову роботу. 

Дівчині пропонують стати доглядальницею квадріплегіка на ім'я Вілл Трейнор. До аварії його життя було повне пригод та яскравих подій. Він ніколи не сидів на місці. 

Тепер Вілл перебуває в депресії, і Лу повинна допомогти йому вибратися звідти, показати, що є заради чого жити. Згодившись на цю роботу, вона навіть не підозрювала, що і він змінить її на краще, навчить жити повним життям і змусить спробувати зробити те, на що вона ніколи б не наважилася. 

"Коли тебе катапультує в абсолютно нове життя або, принаймні, з розмаху притискає до чужого життя, немов обличчям до вікна, доводиться переосмислити, хто ти є. Або яким тебе бачать інші".

Двоє абсолютно різних людей, у яких не було б можливості зустрітися, якби не нещасний випадок, що стався з Віллом.

Незважаючи на важку тему роману, завдяки красивій, приємній та легкій мові він читається на одному подиху.


Читати книгу безкоштовно в бібліотеці


За матеріалами: www.livelib.ru/book

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...