четвер, 11 лютого 2016 р.

Люко Дашвар "ПоКров"

Дашвар, Л. ПоКров : роман / Люко Дашвар. - К. : Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2015 - 385 с.

chytayka.com.ua
Люко Дашвар пише гостро, пронизливо, психологічно й чутливо. Неможливо не співпереживати її героям, як неможливо не звернути увагу на гострі, болючі, неоднозначні питання, які порушує письменниця.

В основі сюжету нового твору Люко Дашвар "ПоКров" доля семи колін нащадків багатого хорунжого Яреми Дороша, який згрішив, закохавшись в юну Перпетую, і помер, не дочекавшись народження плода цієї грішної любові. 

Ображена дружина проклинає рід Дорошів, сподіваючись, що щастя та продовження в нащадках матиме лише гілка її сина, законного спадкоємця.

Минули роки, грудень 2013-го року, країну сколихнули протестні настрої проти свавілля влади. Однак, Мар'яна не звертає уваги на це - усі її думки лише про чоловіка, який насправді не вартий її сліз. Але зустріч із дивним хлопцем Ярком змінює все.

"Хочеш загубити душу - помани її золотом."

З цією книгою потрібно бути обережним - візьмете в руки - і не випустите, почнете читати - і не зможете зупинитися, поки не перегорнете останню сторінку.

За матеріалами: gazeta.ua



Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

2 коментарі:

  1. І справді, треба бути обережними! Взяла книгу до рук і просто не могла відірватися. Раджу прочитати.

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...