суботу, 19 грудня 2020 р.

ТОП-8 книг, які варто читати напередодні новорічних свят

Відчуття новорічних свят приходить задовго до 31 грудня. І цю неймовірну атмосферу чудово доповнюють книги.
Влаштовуйтеся зручніше, заварюйте чай чи какао, вкривайтеся ковдрою та насолоджуйтеся чарівним книжко-новорічним затишком. 

Хочемо поділитися з вами добіркою книг від порталу «ГУРТ», які зроблять вечори напередодні свят затишними і теплими.



«Різдво і червоний кардинал», Фенні Флегг


На початку книги головний герой Освальд дізнається про страшний діагноз і вирішує провести останні дні не в пильному Чикаго, а в маловідомому поселенні Загублений струмок. Саме в цьому місці з дивними звичаями Освальд святкуватиме своє останнє Різдво, напередодні якого починають коїтися чарівні речі, що змінюють життя головного героя і місцевих мешканців.


«Різдво з невдахами», Джон Грішем


Якщо ви полюбляєте різдвяні комедії, ця книга саме для вас. У ній розкривається метушня людей перед святами – стільки усього треба зробити: купити подарунки, спланувати святковий вечір, прикрасити будинок. У цій кумедній історії автор висміює традиції святкування новорічних свят, але після прочитання «Різдва з невдахами» відразу згадуються ті емоції, які охоплюють нас перед Новим Роком. Тому, якщо вас ще не відвідало відчуття святковості, відкривайте цю книгу й вперед.


«Різдвяна скринька», Річард Пол Еванс


Ця історія нагадує нам про сімейні цінності. Автор розповідає про молоду родину та їхній переїзд до старовинного будинку вдови Меріанн Паркін напередодні Різдва. Атмосфера сімейного тепла, затишку та святкових турбот подарує неймовірне відчуття щастя. Крім того, на вас чекає таємниця, яку приховує місіс Паркін.


«Цукрова Королева», Сара Едісон Аллен


Історія про Джозі Сірріні, яка мешкає в невеличкому містечку, доглядаючи за своєю мамою. Її основна розвага – закритися у себе в гардеробній та читати романи про кохання. Але життя дівчинки змінюється, коли в її сховку опиняється така собі Делла Лі Баркер, яка вимагає у героїні допомоги в своїх романтичних справах. У книзі є місце містиці, сімейним проблемам і святковій атмосфері. Історія ніби пахне першим снігом та новорічним настроєм. Тож беріть до рук «Цукрову королеву» й починайте своє свято просто зараз.


«Вечори на хуторі поблизу Диканьки», Микола Гоголь


Ця книга давно відома усім поціновувачам творчості Миколи Гоголя. Тож чому не згадати її напередодні Нового Року? Пропонуємо перечитати цю історію, сповнену зимовою казкою, чаклуваннями, коханням та українськими традиціями, ще раз.


 «Різдвяні туфлі», Донна Ванлір


Ця книга відрізняється від усіх попередніх. Сумна різдвяна історія розповідає про двох різних людей, чиї долі перетнулися одного разу на Святвечір. У кожного своя історія, кожен хоче вирішити власні проблеми. Якщо ви досі не знаєте, як пара туфель може змінити життя, то ця книга для вас.


«Правдива історія Діда Мороза», 
Андрій Жвалевский, Євгенія Пастернак


Ця книга розповідає читачеві про реального Діда Мороза, а точніше – про звичайного інженера-шляховика Сергія Івановича Морозова, який раз на рік перетворюється на добре відомого Діда Мороза. Книгу можна читати як дітям і підліткам, так і дорослим.



«Різдвяні історії», Чарльз Діккенс


Ще одна книжка з дитинства, яка дихає морозом та Різдвом. Це подекуди смішні, інколи сумні та все ж таки чарівні казки для дорослих. Не просто інша версія класичних англійських різдвяних «історій з привидами», а книга з глибоким психологізмом. Тож «Різдвяні історії» – не тільки емоційна насолода, але й розумова. 






Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...