четвер, 14 листопада 2019 р.

Книга на сніданок: ТОП-5 книжок для ранкового читання

Ранок не обов’язково повинен починатися з кави. Справжні книголюби підтвердять, що ідеальний ранок – це той, який починається за цікавим чтивом. А лікарі, до речі, підтверджують, що ранкове читання дуже корисне – воно допомагає пробудити мозок і стимулювати розумову активність. Ну, а про гарний настрій на весь день ви вже самі здогадалися 😉 Пропонуємо цікаву добірку книг, які зроблять не тільки ваш ранок, а й увесь день. 



«Сніданок у Тіффані», Трумена Капоте


Найвідоміша повість американського письменника Трумена Капоте стала практично культовою завдяки екранізації з незрівнянною Одрі Гепберн в 1961 році.

Події твору відбуваються в 40-х роках на Мангеттені, коли молодий письменник Фред знайомиться зі своєю сусідкою – Холлі. Дівчина веде екстравагантне життя у «вищому світі». Мільйонери, голлівудські бонзи та гангстери вважають за честь бути її гістьми. Здається, весь Нью-Йорк лежить біля її ніг…


Але за блискучим фасадом успіху криється розгублена та налякана жінка, яка наосліп женеться за фантомами щастя.


«Перли на сніданок», Катя Калашнікова



Книга «Перли на сніданок» – це так звані казки для дорослих. Головна героїня – дівчинка Соня, якій щойно виповнилось 9 років! Вона опиняється в чужому світі і не лише не розгублюється та не впадає у розпач, а й, ризикуючи власним життям, рятує своїх нових друзів.

Кожна пригода мандрівниці захоплює дух, дає наснагу робити добрі справи й відкриває очі на, здавалося б, очевидне – на цінності, які ми зазвичай не помічаємо.



«Сніданок для чемпіонів», Курт Воннеґут


«Ця книга – мій подарунок самому собі до п’ятдесятиріччя. У мене таке відчуття, ніби я виліз на гребінь даху, видершись по одному зі схилів». Так почав свій роман-антиутопію Курт Воннеґут. Дія твору відбувається у вигаданому місті Мідленд-сіті, в якому повинно відбутися вручення літературних премій.

У цій дивній філософської книзі, що висміює сучасний божевільний світ, абсурдність і жорстокість людських вчинків, зливаються воєдино фантазія і реальність, божевілля і логіка, автор і герой, сьогодення і помилкове, правда і вигадка. «Сніданок для чемпіонів» – одна з головних книг Воннегута, яку письменник подарував собі на п'ятдесятиріччя. У 1999 році роман був екранізований, роль Дуейна Гувера зіграв Брюс Вілліс.



«Диво п'ятої ранку. Як підкорити свій день ще до сніданку», Джефф Сандерс 



Ця книга – дивовижна інструкція, як вставати раніше та встигати більше.

Одна-єдина звичка може змінити ваше життя та допомогти далеко просунутися в досягненні своїх цілей. Для автора цієї книжки такою звичкою стало вміння прокидатися рано самохіть. Такий підйом має безліч переваг: від підвищення продуктивності до відчуття спокою та рівноваги в ранкові години. А найприємніше те, що не обов'язково схоплюватися о п'ятій! Ви можете обрати комфортний для вас час.

Автор пропонує низку перевірених методик, щоб систематизувати життя й наповнити дні сенсом, а також покрокову інструкцію, як спланувати ідеальний ранок. Ця книжка навчить удосталь спати, бадьоро підійматися з ліжка й ефективно використовувати решту часу.



«Чудовий ранок. Як не проспати життя», Гел Елрод



Ми звикли ділити людей на дві категорії – «жайворонків» та «сов». Але Гел Елрод переконаний в іншому. За допомогою методу «Чудовий ранок» кожен зможе не лише прокидатися вдосвіта без надмірних зусиль, а й встигати значно більше, ніж міг до того.

«Чудовий ранок. Як не проспати життя» – надихаючий мотиваційний бестселер про тайм-менеджмент, який навчить не просто рано вставати, але і реалізовувати потенціал, використовувати час по-максимуму та втілювати в життя найсміливіші мрії.








Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...