понеділок, 4 грудня 2023 р.

Національний тиждень читання «Бути своїми» | Нові надходження


Український інститут книги вже традиційно щороку проводить акцію «Національний тиждень читання». Цьогоріч вона відбудеться із 04 до 10 грудня. Ця Всеукраїнська інформаційно-просвітницька акція має на меті консолідацію українського суспільства навколо читання як життєвої стратегії.

Цьогоріч гасло Акції – «Бути своїми», в яке ми вкладаємо безліч сенсів і практичного змісту, адже читання важливих книжок сприяє єднанню українського народу, формуванню нашої ідентичності, збереженню культурно-мовної спадщини держави.

Читання є важливим у час миру і добробуту, але ще важливішим – у часи випробувань, які випали на нашу долю через війну. Книжки можуть стати нашим захистом і нашою зброєю, друзями і порадниками, вчителями і лікарями. За допомогою Акції Український інститут книги хоче привернути увагу до важливості і приємності читання, надихнути українців відвідати бібліотеку чи книгарню.

Отож, запрошуємо до нашої бібліотеки, щоб познайомитися з чудовими новинками, які передав до нашої бібліотеки Український інститут книги.





Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу! Долучайтесь до нас у соціальних мережах! 
Будемо щасливі бачити Вас також серед постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...