вівторок, 29 серпня 2017 р.

"Сфинкс. Тайна Девяти" Кристиана Жака

Жак К. Сфинкс. Тайна девяти : роман / Кристиан Жак; пер. с фр. М. Абрамовой. - Хаьков: Книжный Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2017. - 352 с.
Французький вчений, професор Сорбонни, Крістіан Жак вважається одним з найбільших фахівців з стародавнього Єгипту. Книги знаменитого майстра історичного роману - Крістіану Жаку належить більше 50 творів - перекладені на десятки мов світу. Уже понад сорок років Крістіан Жак -письменник пристрасно захоплений Єгиптом, а Крістіан Жак - дослідник вивчає культуру стародавньої цивілізації.

Саме йому вдалося прочитати ієрогліфи, що покривають Луксорський обеліск - найдавніший пам'ятник Парижа - встановлений на площі Згоди.

Звернувшись до літератури, Крістіан Жак, використовуючи всі її переваги, намагається привернути широку увагу до загадок і міфів стародавнього Єгипту. Талант письменника і дослідника полягає в тому, що він вміє втілити сучасний сюжет в історичний контекст, і завдяки цьому перед читачем розкривається захоплююча дух панорама. Крістіан Жак, майстерно користуючись правом романіста змішувати правдоподібні деталі та історичні гіпотези, знайомить читача з однією з найдавніших цивілізацій людства.
І от нова книга автора. В романі йдеться про дев'ять членів братства Сфінкс, зберігачів таємниці життя, розкиданих по всьому світу. Дев'ять засуджених до смерті майстрами технологій, які вважають, що гроші керують світом. Їх мета - поглинання машинами людського мозку. Перебуваючи в Нью-Йорку, майстри затівають глобальний пошук членів братства, щоб знищити їх - одного з іншим. В історію вплутується журналіст Брюс Рейхлін, готовий ризикнути всім, щоб розкрити цей диявольський план і докопатися до істини. Його життя в смертельній небезпеці. І чим далі він іде, тим більше його лякає правда ... Хто ж керує сучасним світом?



Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...