понеділок, 27 березня 2017 р.

Шпигунка Пауло Коельйо

Коельйо, П. Шпигунка: роман / Пауло Коельйо; пер. з порт. І. Палій. – Харків : Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2017. – 192 с.
На українському телебаченні - гучна прем'єра! З цього понеділка стартує показ серіалу «Мата Харі» - масштабного міжнародного проекту компанії Star Medіa, знятого за участі телеканалу «Інтер».

Над створенням серіалу працювали українці, росіяни, французи, американці, іспанці, португальці і та ізраїльтяни – одночасно на майданчику трудилися більше 200 осіб! В проекті задіяні зірки світового рівня – Рутгер Хауер, Крістофер Ламберт, Джон Корбетт, Ваіна Джоканте, а також Олексій Гуськов, Максим Матвєєв, Світлана Ходченкова та інші.

Бібліотека пропонує нову книгу на цю тему – П. Коельйо «Шпигунка» – Історія жінки, яка стала чи не найбільшою загадкою початку ХХ століття! 

Навіть розсекречені архіви розвідок залишили по собі більше запитань, ніж відповідей. Мата Харі, куртизанка, що зачарувала Париж спокусливими танцями, – небезпечна шпигунка і подвійний агент? Жадана жінка, якій не вибачили свободи? Хто вона, та, що пише листи-сповіді для єдиної людини, яку полюбила більше за життя, – своєї доньки? Відповіді знає Пауло Коельйо.

Під час роботи над книгою, Пауло Коельйо використовував унікальні матеріали: досьє Мата Харі, зібране британською розвідкою, а також її листи, написані під час перебування під вартою за тиждень до страти. У цих листах танцівниця розповідає про своє дитинство, невдале заміжжя, про нелегке сходженні на вершину слави, а також про фатальні рішення, які вплинули на все її життя і в підсумку привели в камеру смертників. 15 жовтня 1917 року Мата Харі була розстріляна на військовому полігоні в Венсені.

Читати безкоштовно в бібліотеці

За матеріалами


Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...