четвер, 10 вересня 2015 р.

Історія країни в долях трьох жінок

Лис, В. Країна гіркої ніжності : роман / Володимир Лис. – Харків : Книжковий клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2015. – 363 с.

Володимир Лис - це письменник, книги якого хвилюють людські серця. І це не голосні слова, це справжнісінька правда!

Прочитавши хоч один його твір, ви неодмінно відкриєте для себе цю талановиту особистіть, яка у своїх книгах майстерно змальовує людські долі, характери, почуття. 

В його героїв віриш з першого рядка, бо вони справжні, як і справжня кожна історія, яка оживає на сторінках книг, а після закінчення - продовжує жити в серцях читачів.

"Країна гіркої ніжності" - це роман, який вражає величчю людського духу, своїм оптимізмом й трагізмом. Це історія трьох жіночих доль, трьох рідних людей, але не по крові, а по серцю.

Сподобались рядки із відгуку на прочитану книгу Мартюшової Олени, в яких говориться, що доля кожної людини загартовується від життєвого досвіду пережитих бід і нещасть, як загартовується у випробовуваннях кожна нація. 

Та бувають миті, коли життя людини стає нестерпним: «Небо з одинокою зіркою впало і придушило самотню дівчину. Вона, звісно, не знала, що через півтора десятка літ таке саме відчуття буде у її дочки, тільки в іншому селі, іншому краї. Тривожніше. Але теж перед важливим вибором. Тільки той вибір буде зовсім іншим. В іншому житті. І Віталія не знатиме, що колись відчувала вона, мама Даза»

В таких життєвих ситуаціях і треба за когось триматись, добре коли поряд найрідніша людина: «Порятуй мене, мамо, ще раз порятуй. Візьми мене на руки, бо я знову стаю маленькою. Такою маленькою, що скоро мене вже не знайдеш…».

У багатьох моментах в книзі можна впізнати себе, адже таке наше життя - просте, й таке складне водночас.

Читати безкоштовно в бібліотеці

Придбати книгу онлайн

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу.
Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...