понеділок, 3 серпня 2015 р.

Містичне рондо Алли Рогашко

Рогашко, А. Осіннє Рондо місячної ночі : роман / Алла Рогашко. – Харків : Книжковий клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2015. – 208 с.
Щоночі Любка бачить дивовижні сни. Щоночі, вони з коханим зустрічаються на їхньому особливому місці - під ліхтарем...

Водночас, вона розуміє, що справжнє життя чекає на неї у місті її мрій - у Львові і, не довго думаючи, вирушає туди, де незнайомець зі снів стане цілком реальним.

Але це ми забігли далеко вперед. Ця історія бере свій початок ще у 1891 році, коли молодий журналіст Степан закохався в дочку знатного пана Полонського - Софію. І, як ви, мабуть, уже здогадались, їхнє кохання стало справжньою забороною.

Та кохання сильніше за всі перешкоди, і закохані щовечора поспішають середньовічними Львівськими вуличками до старого ліхтаря, доки одного разу Софія, прийшовши на побачення, не дочекалась Степана...

Дві історії справжнього кохання, які злились в одне ціле в бурхливих течіях часу.

Неймовірні сни, містичні збіги, таємниці та все та ж сама тиха вечірня вуличка зі старим ліхтарем, який немов маяк, на світло якого пливуть серця закоханих.

Алла Рогашко створила загадкову, містичну та цікаву історію, читаючи яку, наповняєшся якимось затишком і теплом, та розумієш, що:

"Бути поряд з коханою людиною, розділяти з нею кожну мить свого життя, дарувати їй своє тепло, ніжність, підтримку і, що б не сталось, міцно тримати її руку - ось що дійсно має значення, ось що справді важливо."

Читати безкоштовно в бібліотеці

Придбати книгу онлайн

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу.
Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...