вівторок, 2 вересня 2014 р.

Роман, який зігріває душу…

Гурницька, Н. Мелодія кави у тональності кардамону. Історія забороненого кохання : роман / Наталія Гурницька. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2013. - 400 с.
Для тих, хто полюбляє сповна насолодитись історіями кохання, які оповиті атмосферою старовини, безперечно, необхідно прочитати роман «Мелодія кави у тональності кардамону». Така, здавалося б, банальність, як кохання… Скільки уже про нього сказано та написано. Хіба ще можливо здивувати? А виявляється - можливо! Наталії Гурницькій вдалося заграти досі незнану і нечувану за красою та емоціями мелодію, яку неможливо забути. Це пронизлива історія забороненого кохання між донькою священника та одруженим польським шляхтичем, яка нагадує "Тих, що співають у терні".
За словами письменниці Н. Шевченко "...роман нагадує венеціанське мереживо, старовинне й вишукано гарне, а ще - симфонію кохання та шаленої до нестями пристрасті. І байдуже, що нас із героями розділяють півтора сторіччя: є історії та почуття, які ніколи не зникнуть і не застаріють...".

Читати безкоштовно в бібліотеці

2 коментарі:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...