вівторок, 6 грудня 2016 р.

Обратная сила Александры Марининой

Маринина, А. Обратная сила. Роман в 3 т. Т. 2. 1842-1919 / Александра Маринина. - Москва : Издательство "Э", 2016. - 416 с. - (А. Маринина. Больше чем детектив).

Саме тим і хороша Александра Маринина, що вміє писати романи!

Її нова книга «Обратная сила. Том 1. 1842 - 1919» - перша в новій трилогії автора. Це історія однієї родини, кількох поколінь юристів, починаючи з 1842  року і до наших днів. Їх не тільки об'єднують складні родинні стосунки, а й пов'язують узи любові, совісті, обов'язку та честі. 

Всі події розгортаються на тлі значних історичних реалій: реформ Олександра II, антисемітизму Олександра III, зречення царя, Великої Жовтневої Революції, Громадянської війни, репресій, Великої Вітчизняної Війни, хрущовської відлиги та інших.

Це глибокий, детально пророблений і такий довгоочікуваний роман, над яким автор працювала кілька років. Матеріал для нього Марініна збирала в музеях різних міст Росії, аналізуючи архівні дані та історичні документи, ретельно досліджуючи історію юриспруденції в Російській імперії. 

Це історичний роман, що вносить свій колорит. Роман пізнавальний і вдумливий. Це не книжка на ніч.

Читаючи «Обратную силу», можна зрозуміти як змінювалися закони, як впливали історичні обставини на долі людей, як вони зберігали сімейні таємниці та шанували традиції, як жили, любили, відчували себе в даному часовому відрізку життя.

В цьому творі авторка розкрила себе не тільки як детективниця, але і як дійсно професіонал в різних сферах.


Читати безкоштовно в бібліотеці


За матеріалами


Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу. Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...