середу, 4 лютого 2015 р.

Смертельно небезпечний круїз з Ірен Роздобудько

Роздобудько, І. Подвійна гра в чотири руки : роман / Ірен Роздобудько. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2014. -   224 с.
Блискучий ретро-детектив "Подвійна гра в чотири руки" від блискучої авторки Ірен Роздобудько, яка не тільки письменниця, а ще й журналіст, поет, сценарист та редактор багатьох журналів, захопить вас у словесний полон і не відпустить, допоки не буде перегорнута остання сторінка роману.


"Подвійна гра в чотири руки" - це захоплюючий історичний детектив, події якого розгорнулись в Києві, більш ніж сторіччя тому. Головними героями, як і належить у класичному детективі, стала доволі чудернацька парочка: усунутий від справ слідчий-невдаха Олексій Крапка з Києва та норовлива генеральська дочка Муся Гурчик з Санкт-Петербурга. 

Муся Гурчик - чарівна донька генерала, що має зовсім не дівоче хобі. Вона - детектив. Ця юна дівчина пхає свого носика у розслідування, керується новими, і геть незрозумілими науками - дактилоскопією та антропологією, а ще робить суто жіночі помилки.

Розслідування крадіжки креслень військового літака та вбивство їх автора приводять дівчину на розкішний пароплав, на якому знову скоєно вбивство. Вбивця не дворецький, та він очевидно подорожує поряд із Мусею…

Читати безкоштовно в бібліотеці

Дякуємо Вам за увагу до публікацій нашого блогу.
Будемо щасливі бачити Вас в числі постійних читачів (сайдбар членів блогу ліворуч).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...